Сметанне желе з бананами - новий рецепт

Цікаві рецепти


Ніжний і ароматний десерт.

Інгредієнти:

  • Сметана 500 грам
  • Цукор 100 грам
  • Банани 2 штуки
  • Желатин швидкорозчинний 15 грам
  • Шоколад 25 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Сметана для приготування желе повинна бути кімнатної температури. До сметані додати цукор, збити міксером приблизно 5 хвилин до повного розчинення цукру.


    Крок 2. Желатин залити 100 мл гарячої води (не окропу), ретельно розмішати до повного розчинення желатину. Остудити до кімнатної температури, періодично помішуючи.


    Крок 3. Влити желатин до сметані (сметана і желатин повинні бути приблизно однакової температури, щоб желатин не згорнувся раніше часу), збити.


    Крок 4. Банани почистити, порізати великими кубиками.



    Крок 5. Розкласти по порційних келихах або склянках. Зверху розлити сметану по келихах, поставити в холодильник не менше ніж на 1-2 години до застигання.

    Крок 6. Шоколад натерти на дрібній тертці.


    Крок 7. Посипати готову сметанне желе шоколадом.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок