Як краще пекти млинці - новий рецепт

Цікаві рецепти


В період Масниці всі господині хоча б раз, але печуть млинці. Ми хотіли поділитися з вами деякими секретами, як краще пекти млинці.

Поради:

  • У тісто для млинців слід додавати гарячу рідину, щоб підвищити клейкість борошна.
  • Просіяне борошно варто залишити на деякий час відстоятися, щоб млинці вийшли смачними і красивими.
  • Додавати сіль і цукор в тісто слід строго за рецептом, а інакше пересолене тісто погано бродить, і млинці вийдуть блідими, а надлишок цукру призведе до того, що млинці стануть твердими.
  • Щоб уникнути в тесті грудочок слід розвести борошно в солоній воді.
  • Перш ніж смажити млинці посипаємо сковорідку сіллю, протираємо серветкою і вже після цього наливаємо масло і тісто.
  • Дуже зручно смажити млинці на двох сковорідках відразу, а складати їх на третю, яка стоїть на маленькому вогні. Таким чином ми змащуємо млинці вершковим маслом і періодично перевертаємо, тоді наші млинці не встигнуть охолонути, і ми зможемо подати їх теплими і ароматними.
  • Якщо млинці починають рватися, то додаємо в тісто борошно і яйце.
  • Щоб розігріти стопку млинців, загортаємо їх у фольгу і відправляємо в духовку, випікаючи при температурі 140 градусів 10-15 хвилин.
  • Якщо вам не вдалося з'їсти всі млинці, то пропонуємо вам хороший спосіб, як їх можна зробити смачними і свіжими на наступний день: посипаємо млинці з кожної сторони цукром, звертаємо вчетверо і викладаємо на змащене олією деко. Відправляємо млинці на добре розігріту духовку на 5 хвилин. Після такої процедури млинці будуть ще смачніші, ніж вчора - хрусткими, ароматними і карамельними. Пробуйте!

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок