Морковно-апельсиновий смузі

Напої

Морковно-апельсіновий смузі

Дуже корисний, вітамінний, дієтичний напій яскравого кольору і божественного смаку.

Інгредієнти розраховані на 2 порції.


Інгредієнти



    Інгредіенти
  • Банан не великий - 2 шт

  • Апельсин - 1 шт

  • Свіжовичавлений морквяний сік - 1 склянка (з 2-х морквин середнього розміру)




Рецепт приготування морквяно-апельсинового смузі


Морковно-апельсіновий смузі-крок 1

У чашу блендера закинути очищені, нарізані на шматочки банани. Апельсин порізати навпіл, вичавити сік з 2 - половинок. М'якоть теж зібрати і закинути в блендер.



Морковно-апельсіновий смузі-крок 2

Додати морквяний сік.



Морковно-апельсіновий смузі-крок 3

Збити до однорідної, гладкої маси.



Морковно-апельсіновий смузі-фінал

Розлити по келихах. Прикрасити.

Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок