Гречка з білими грибами і печерицями - новий рецепт

Цікаві рецепти


Хороший рецепт того, як смачно приготувати гречку, додавши в неї білі гриби печериці. Час приготування-40 хвилин.

Інгредієнти:

  • Гречана крупа 75 грам
  • Цибуля (ріпчаста або шалот) 25 грам
  • Часник 5 грам
  • Масло рослинне 20 грам
  • Овочевий бульйон 300-400 грам
  • Білі гриби 65 грам
  • Печериці 50 грам
  • Зелень (кріп, петрушка) 5 грам
  • Смородина червона (для прикраси) 1 гілочка
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: готуємо всі інгредієнти: білі гриби попередньо відварюємо.

    Крок 2: нарізаємо дрібно цибулю.

    Крок 3: нарізаємо печериці.

    Крок 4: нарізаємо білі гриби.

    Крок 5: подрібнюємо зелень.

    Крок 6: обсмажуємо на рослинній олії цибулю, додаємо подрібнений часник і смажимо кілька хвилин.



    Крок 7: додаємо гречану крупу і обсмажуємо 5 хвилин, не забуваємо помішувати.

    Крок 8: солимо гречку і починаємо додавати овочевий бульйон, вливаємо його поступово, спочатку 100 мл і повністю його выпариваем, потім ще 100 мл і знову выпариваем. Проробляємо таку процедуру до тих пір, поки гречка не стане м'якою - готовою.

    Крок 9: на іншій сковороді обсмажуємо печериці.

    Крок 10: додаємо білі гриби і смажимо на великому вогні до золотистого кольору.

    Крок 11: посмажені гриби додаємо в гречку. Додаємо зелень, солимо, перчимо за смаком. Все перемішуємо.

    Крок 12: розкладаємо гречку по тарілках, прикрашаємо кропом і гілочкою смородини. Приємного апетиту!



    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок