Віденський шніцель зі свинини - новий рецепт

Цікаві рецепти


Віденський шніцель є одним з найпопулярніших страв у австралійської кухні. Класичний віденський шніцель готується з телятини в паніровці з борошна, яєць і панірувальних сухарів. Гарнір для шніцеля можна вибрати різний: салат зелений, салат картопляний, рис, картопля фрі або просто смажена картопля, стручкова квасоля, гливи та чері, а в якості соусу можна вибрати брусничний соус. Для віденського шніцеля також можна вибрати м'ясо свинини, що ми сьогодні зробили, а як гарнір ми вибрали стручкову квасолю і брусничний соус. У нашому рецепті інгредієнти розраховані на одну порцію.

Інгредієнти:

  • Свинина 180 грам
  • Яйця курячі 1 штука
  • Борошно 10 грам
  • Сухарі панірувальні 15 грам
  • Квасоля стручкова 35 грам
  • Гливи (для гарніру) 35 грам
  • Брусниця (для соусу) 20 грам
  • Цукор (для соусу) 10 грам
  • Винний оцет (червоний, для соусу) 7 грам
  • Лимон (для подачі) 50 грам
  • Черрі (для гарніру), 3 штуки
  • Масло вершкове 2 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: готуємо всі необхідні інгредієнти.

    Крок 2: накриваємо м'ясо харчовою плівкою і відбиваємо.

    Крок 3: солимо, перчимо.

    Крок 4: збиваємо яйця.

    Крок 5: паніруємо шніцель в борошні.

    Крок 6: занурюємо шніцель яйце.



    Крок 7: паніруємо м'ясо в сухарях.

    Крок 8: обсмажуємо запанированный шніцель до золотистого кольору.

    Крок 9: починаємо готувати гарнір до шніцелю і брусничний соус. Брусницю разом з цукром трохи підігріваємо і додаємо червоного винного оцту.

    Крок 10: обсмажуємо на сковороді гриби і стручкову квасолю.

    Крок 11: солимо, перчимо і додаємо вершкове масло.

    Крок 12: розрізаємо черрі і відправляємо на сковороду на кілька хвилин.

    Крок 13: викладаємо наш гарнір на тарілку, поруч викладаємо шніцель зі свинини і половинку лимона, соус подаємо окремо. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок