Карахи Гошт (гостра баранина) - новий рецепт

Цікаві рецепти


Карахи Гошт, а іншими словами - пряна баранина готується в будь-якому місті Пакистану. Кожен кухар готує її по-своєму, має свої секрети і використовує різні спеції. Саме спеції і надають цій страві особливу оригінальність і пікантність. Аромат і смак цієї страви просто приголомшливий! Час приготування-40 хвилин.

Інгредієнти:

  • Баранина (зачищена) 150-200 грам
  • Томати у власному соку 125 грам
  • Олія рослинна 10 грам
  • Імбир (корінь) розміром з великий палець
  • Спеції (зіра, гран масала, коріандр) за смаком
  • Часник 4-5 зубчиків
  • Цибуля 0,5 штуки
  • Вода 0,5 склянки
  • Бульйон (баранячий) 0,5 склянки
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: тушкуємо баранину з невеликою кількістю води до напівготовності. Обсмажуємо на рослинному маслі спеції (зіру і імбир).

    Крок 2: додаємо томати у власному соку і обсмажуємо протягом 5 хвилин.

    Крок 3: додаємо інші спеції (касурі мети, коріандр, паприка солодка, гран масала).



    Крок 4: вливаємо половину баранячого бульйону і тушкуємо 5 хвилин. Додаємо нарізану баранину і тушкуємо до повної готовності м'яса. Додаємо вершкове масло.

    Крок 5: вливаємо бульйон, що залишився і перемішуємо.

    Крок 6: викладаємо м'ясо на тарілку і прикрашаємо імбиром і кінзою. Як гарнір може бути жасминовий рис або часникові коржі. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок