Китайські булочки з м'ясом - новий рецепт

Цікаві рецепти


Китайські булочки з м'ясом мають приголомшливий смак.

Інгредієнти:

  • Для тіста:
  • Тепла вода 100 мл
  • Сухі дріжджі 2,5 чайної ложки
  • Цукор 100 грам
  • Борошно 2, 25 склянки
  • Яйце 1 штука
  • Оливкова олія 3 ст. ложки
  • Сіль 0,5 ч. ложки
  • Для начинки:
  • Свиняча вирізка 750 грам
  • Часник - 3-5 зубчики
  • Імбир 2 ч. ложки
  • Рослинна олія 1 ст. ложка
  • Мед 2 ст. ложки
  • Соєвий соус - 4 ст. ложки
  • Червоне вино 1 ст. ложки
  • Мелений перець - 0,5 ч. ложки
  • Сіль щіпка
  • Зелена цибуля 2 пучка
  • Яйце 1 штука
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. У невеликій мисці змішайте теплу воду, цукор і дріжджі. Залиште на 15 хвилин.

    Крок 2. У великій мисці змішайте борошно, вбийте яйце, масло, сіль і активовану дріжджову суміш. Замісіть тісто руками. При необхідності додайте ще борошна.

    Крок 3. Розімніть тісто руками на дошці, присипаної борошном, до еластичного стану. Покладіть тісто в миску, змащену маслом, закрийте рушником і залиште в теплому місці, поки тісто не збільшиться вдвічі в розмірі.

    Крок 4. Наріжте свинину на маленькі шматочки. У середній мисці змішайте часник, імбир, олію, мед, соєвий соус, вино, перець, сіль. Все ретельно перемішайте і викладіть в цю суміш м'ясо. Залиште маринуватися на годину.



    Крок 5. Нагрійте сковороду на середньому вогні. Вилийте столову ложку рослинного масла і коли воно почне шипіти викладіть м'ясо з маринадом на розпечену сковороду. Готуйте близько 5 хвилин до готовності м'яса. Перед тим як знімати з вогню додайте в суміш зелений лук і гарненько все перемішайте.

    Крок 6. Тісто розділіть на 12 рівних частин. Кожен скачайте в кулю.

    Крок 7. Розкачати кожну кульку качалкою, викладіть начинку столову ложку з гіркою в середину. Скріпіть краю тесту і закрийте начинку.

    Крок 8. Викладіть всі булочки на змащений маслом деко місцем скріплення вниз.

    Крок 9. Змастіть їх збитим яйцем і випікайте в розігрітій до t 180 градусів духовці 15-20 хвилин до золотисто-коричневої скоринки.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок