Гарячий «Наполеон» з картопляно-грибний кремом - новий рецепт

Цікаві рецепти


Дуже ситне, смачне і просте в приготуванні блюдо, яке принесе задоволення всієї вашої сім'ї і гостям.

Інгредієнти:

  • Листкове бездріжджове тісто 1 упаковка
  • Картопля 4 штуки
  • Вершки 150 мл
  • Цибуля 1 штука
  • Сир 100 грам
  • Гриби 300 грам
  • Зелень 1 пучок
  • Сіль, перець за смаком
  • Рослинне масло для смаження
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: відварюємо картоплю.

    Крок 2: нарізаємо цибулю півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Додаємо гриби і смажимо, поки не випарується вся рідина.

    Крок 3: з картоплі робимо пюре, додаючи гарячі вершки.

    Крок 4: змішуємо грибну і картопляну масу, додаємо зелень, солимо, перчимо і добре перемішуємо.



    Крок 5: розкачуємо тісто в тонкий пласт і нарізаємо на 3 або 4 прямокутника. Викладаємо по 2 пласта тіста на деко і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку, випікаємо не більше 12 хвилин, щоб тісто підрум'янилося.

    Крок 6: викладаємо на деко 1 корж і промазуємо його кремом, потім посипаємо тертим сиром. Так проробляємо з кожним коржем, верхній просто посипаємо сиром.

    Крок 7: випікаємо ще 5 хвилин при тій же температурі і готово! Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок