Кіш з черрі і грецьким сиром - новий рецепт

Цікаві рецепти


Перед подачею на кіш викласти базилік лимонний. Пиріг з неймовірно ніжним і пікантним смаком.

Інгредієнти:

  • Вода холодна 70 мл.
  • Масло вершкове 120 грам
  • Борошно 200 грам
  • Сіль 0,5 ч. ложки
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Вершки молочні 30% 200мл.
  • Грецький сир або адигейський 200 грам
  • Перець чорний мелений щіпка
  • Паприка щіпка
  • Цибуля порей 2 штуки
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Приготувати тісто для основи кіша. Для цього змішати воду, сіль, олію і борошно.

    Крок 2. Тісто добре вимісити руками. Дати постояти 5-10 хвилин - воно стане гладким і еластичним.

    Крок 3. Розподілити тісто у формі руками так, щоб вийшли бортики. Наколоти часто виделкою, щоб тісто не роздулося при випічці. Поставити в заздалегідь прогріту до 200 градусів духовку, щоб тісто пропеклося наполовину, інакше рідкий кустард размочит тісто.

    Крок 4. У форму з напівготові тестом викласти порізану кільцями цибулю-порей (можна використовувати шалот) і кілька помідорів чері.



    Крок 5. Приготувати кустард. Для цього змішати вершки, яйця, сіль, паприку, чорний мелений перець. Можна злегка збити міксером.

    Крок 6. Додати грецький сир (можна замінити адигейський або будь-яким м'яким сиром), розкришений руками. Кустард готовий.

    Крок 7. Залити кустард у форму з тестом поверх цибулі і черрі. Зверху викласти помідори черрі, злегка вдавлюючи їх в кустард, і посипати сиром, солодкою паприкою і чорним меленим перцем. Поставити в заздалегідь розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.

    Крок 8. Як тільки зверху з'явиться гарна золотава скоринка, вийняти кіш з духовки.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок