Кабачкова ікра - новий рецепт

Цікаві рецепти


Кабачкова ікра дуже ніжна і ароматна закуска, з яскраво вираженим смаком. Така закуска порадує вас в зимовий період часу, прикрасивши ваш стіл! Приготування за цим рецептом займає 1 годину часу.

Інгредієнти:

  • Кабачки 1 кг
  • Морква 400 грам
  • Цибуля 400 грам
  • Томатна паста 3 ст. л.
  • Олія соняшникова 50 грам
  • Оцет 1 ст. л.
  • Сіль 1 ч. л.
  • Часник 5 зубчиків
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: натираємо на крупній тертці кабачок і обсмажуємо на соняшниковій олії 7-10 хвилин.

    Крок 2: натираємо моркву на великій тертці, нарізаємо цибулю кубиками і обсмажуємо на іншій сковорідці.

    Крок 3: додаємо обсмажені цибулю і моркву до кабачка, перемішуємо і тушкуємо протягом 30-35 хвилин.



    Крок 4: додаємо томатну пасту і подрібнений часник, солимо, перчимо за смаком і тушкуємо ще 5-7 хвилин.

    Крок 5: знімаємо ікру з вогню і додаємо оцет.

    Крок 6: перемішуємо добре ікру і розкладаємо в стерилізовані банки, герметично закрити. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок