Закуска з грибів з болгарським перцем - новий рецепт

Цікаві рецепти


Мариновані грибні слайсы з яскравим ароматом болгарського перцю.

Інгредієнти:

  • Печериці 500 грам
  • Болгарський перець 1-2 штук
  • Рослинна олія 100 мл
  • Сіль 1 ч. ложка
  • Чорний перець горошком 8-10 штук
  • Оцет столовий (9%) 15 мл
  • Часник 2-3 зубчики
  • Кріп 3-4 гілочки
  • Мед 1 ч. ложка
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Болгарський перець звільнити від серцевини і порізати невеликий тонкою соломкою. Вилити на розігріту сковороду олію, висипати в нього подрібнений перець, обсмажувати на середньому вогні, поки перець не розм'якшиться.

    Крок 2. Гриби добре промити і порізати слайсами товщиною в 2-3 міліметра. Додати в сковороду порізані гриби, мед, сіль, перець горошком, оцет. Постійно помішуючи, прогріти вміст сковороди ще протягом пари хвилин.



    Крок 3. Кріп промити і подрібнити, часник очистити і порізати тонкими кружечками. Вимкнути вогонь, додати подрібнені часник і кріп і накрити кришкою. Залишити під кришкою до повного охолодження.

    Крок 4. Перекласти вміст сковороди в ємність з герметичною кришкою і прибрати в холодильник як мінімум на добу.


    Крок 5. Готову страву можна подавати як закуску перед м'ясними або рибними стравами.


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок