Мхали з червоної квасолі - новий рецепт

Цікаві рецепти


Смачний і в той же час корисний салат з квасолі під назвою мхали з червоної квасолі. Поживне і смачне блюдо. Час приготування 20 хвилин, час підготовки 2 години.

Інгредієнти:

  • Квасоля (червона) 500 грам
  • Волоський горіх 150 грам
  • Цибуля 1 штука
  • Масло рослинне 1 ст. л.
  • Часник 3-4 зубчики
  • Оцет 1 ст. л. кк
  • Спеції (хмелі-сунелі, коріандр товчений) за смаком
  • Сіль, перець за смаком
  • Гранат (зерна) для прикраси
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: відварюємо квасолю таким способом: заливаємо водою, доводимо до кипіння і відправляємо в друшляк, після чого знову заливаємо водою і доводимо до кипіння і знову зливаємо воду. Потім заливаємо водою і варимо до повної готовності - 1,5-2 години.

    Крок 2: чистимо, дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору.

    Крок 3: зливаємо з готової квасолі відвар в кухоль.



    Крок 4: розминаємо квасоля (можна через м'ясорубку).

    Крок 5: додаємо мелені горіхи, цибулю, подрібнену зелень, спеції, часник, солимо і перчимо за смаком, і все добре перемішуємо. Якщо маса вийде дуже густий, то додаємо відвар з кухля.

    Крок 6: викладаємо квасоля в блюдо і прикрашаємо зернами граната і зеленню. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок