Полуничний чізкейк - новий рецепт

Цікаві рецепти


Десерт чізкейк, що прийшов з Європи, став дуже популярним і в нашій країні. Приготувати його нескладно і в домашніх умовах, зробивши його за власним смаком та уподобаннями. Основою чізкейку може стати як сирна, так і вершково-сирна начинка. Сьогодні ми приготуємо дуже ніжний і смачний полуничний чізкейк. Щоб заощадити час ми вдамося до допомоги мультиварки, чізкейк виходить в ній не менш смачним.

Інгредієнти:

  • Печиво 150 грам
  • Масло вершкове 100 грам
  • Маскарпоне 400-500 грам
  • Полуниця 400-500 грам
  • Яйця курячі 2 штуки
  • Цукор 50 грам
  • Ванілін 1 ч. л.
  • Желатин 1 ст. л.
  • Вода 0,5 склянки
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: печиво подрібнюємо за допомогою блендера, розтоплюємо масло і змішати разом.

    Крок 2: викладаємо на дно мультиварки пергаментний папір і щільним шаром викладаємо масу з печива з маслом.

    Крок 3: вбиваємо в вершковий сир яйця і добре перемішуємо, додаємо ванілін, цукор і шматочки полуниці.

    Крок 4: викладаємо шар з вершкової маси і встановлюємо на мультиварці функцію «Випічка» на 50 хвилин, не відкриваючи мультиварки, продовжуємо готувати в функції «Підігрів».



    Крок 5: подрібнюємо полуницю за допомогою блендера. Розчиняємо в склянці з теплою водою желатин і додаємо його в полуницю.

    Крок 6: виливаємо полуничну масу на остиглий основний шар і відправляємо в холодильник на кілька годин.

    Крок 7: перед подачею прикрашаємо чізкейк полуницею. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок