Стейк миланзане з тартаром з овочів - новий рецепт

Цікаві рецепти


Сьогодні ми приготуємо телятину по дивовижному рецептом. Таким блюдом ви здивуєте навіть самого прискіпливого гостя. Шматочки філе-міньйон з тартаром з овочів не залишать байдужим нікого!

Інгредієнти:

  • Баклажани 350 грам
  • Олія оливкова 177 грам
  • Часник 13 грам
  • Помідори 50 грам
  • Петрушка 15 грам
  • Яловичина (філе-міньйон) 200 грам
  • Рукола 10 грам
  • Редис 5 грам
  • Базилік 100 грам
  • Кедровий горіх 70 грам
  • Пармезан 50 грам
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: готуємо всі необхідні продукти.

    Крок 2: розрізаємо баклажан вздовж на 3 частини.

    Крок 3: поливаємо баклажан оливковим маслом і запікаємо в духове при температурі 380 градусів протягом 10 хвилин.

    Крок 4: баклажан чистимо від шкірки, додаємо трохи часнику й оливкової олії.

    Крок 5: дуже дрібно нарізаємо баклажан, помідор, свіжу петрушку, солимо і перчимо за смаком.

    Крок 6: додаємо подрібнений часник, чебрець і перемішуємо.



    Крок 7: обсмажуємо філе-міньйон на грилі. Ступінь прожарювання вибирайте самі, за вашим смаком.

    Крок 8: готуємо соус: базилік, кедровий горіх, оливкова олія, сир пармезан, часник, додаємо сіль, перець і збиваємо все блендером.

    Крок 9: розрізаємо приготований стейк на дві частини.

    Крок 10: викладаємо на тарілку баклажанну ікру і звільняємо місце для стейка.

    Крок 11: викладаємо шматки стейка і поливаємо зеленим соусом..

    Крок 12: для прикраси нашого блюдо приготуємо салат: нарізаємо тонкими кружальцями редис, змішуємо з руколою і заправляємо оливковою олією, солі і перчимо за смаком. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок