Цукор-Пісок | 50 г | Сир | 200 г |
Яйце куряче | 1 шт. | Борошно | 8 ст. л. |
Соняшникове масло рафіноване | 50 мол | Полуниця | 100 г |
Цукрова пудра | 3 ст. л. |
Сирники- блюдо росіянці, української й білоруської кухонь. Сирники традиційно подають із медом або варенням, ягодами й фруктами. Сирники люблять і дорослі й діти. Пропоную вам відмінний рецепт сирників з полуницею Смачні, ароматні, ніжні сирники зі шматочками полуниці й полуничним сиропом.Сирники готуються дуже швидко й просто. Сирники необхідно подавати в теплому виді. Таке блюдо відмінне підійде для сніданку або на десерт. Завдяки полуничному сиропу сирники тануть у роті. Сирники стануть відмінним доповненням до чаю або кава.
Для готування сирників з полуницею нам знадобиться: сир, полуниця, яйце, цукор, цукрова пудра, борошно, масло соняшникове.
|
У глибокій мисці з'єднати сир і цукор.
|
Додати куряче яйце, добре перемішати в однорідну масу.
|
Потім, додати просіяне борошно.
Добре перемішати в однорідну масу, так що б не утворювалося грудочок. Тісто повинне вийти щільним.
|
За допомогою вологих рук сформувати із сирної маси кульки й додати їм приплющену форму.
У розігріте соняшникове масло викладаємо сирники.
Обсмажуємо сирники із двох сторін до золотавого кольору.
Готові сирники викласти на тарілку й дати їм охолонути.
|
Поки сирники остигають, приготуємо полуничний сироп.
Для цього в мисці з'єднуємо полуницю ( кілька ягід 8-10 штук) і цукрову пудру. За допомогою блендера збиваємо в однорідну масу. Потім, просіваємо сироп через сито, що б, у сиропі не було кісточок від полуниці. Чим більше цукрової пудри, тем густіше буде сироп.
Сунично-цукровий сироп готовий.
На сервировочную тарілку викласти кілька сирників внахлест.
полуницю, Що Залишився, порізати часточками. Часточки полуниці викласти зверху на сирники.
Полити сирники сунично-цукровим сиропом.
Сирники з полуницею готові
Приємного апетиту