Курник з млинців з куркою і грибами - новий рецепт

Цікаві рецепти


Курник- це пиріг з кількома начинками, головні з яких - курка і гриби. Зазвичай це блюдо готується з дріжджового тіста, але можна приготувати його з млинців, як ми і зробимо. Курник з млинців виходить дуже ніжним і соковитим.

Інгредієнти:

  • Млинці 15 штук
  • Куряче філе 100 грам
  • Сметана 200 мл
  • Гриби 200 грам
  • Ріпчаста цибуля 1 штука
  • Яйця 4 штуки
  • Кріп за смаком
  • Сир 50 грам
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком
  • Спосіб приготування:

    Перед тим, як приступити до приготування курника печемо млинці, за будь-яким рецептом. Ми зробили заварні млинці, ваше рішення за вами. Отже, приступаємо до приготування курника з млинців з куркою і грибами.

    Крок 1: дрібно режим куряче філе.

    Крок 2: дрібно нарізаємо цибулю.

    Крок 3: куряче філе обсмажуємо протягом 10 хвилин, додаємо половину цибулі, солимо, перчимо до смаку, додаємо столову ложку сметани і тушкуємо 15 хвилин.

    Крок 4: обсмажуємо гриби з другою половиною цибулі.

    Крок 5: варимо яйця, нарізаємо і додаємо порубаний кріп.

    Крок 6: беремо роз'ємну форму, застеляємо фольгою дно, змащуємо маслом і викладаємо млинці.



    Крок 7: завішуємо бортики форми млинцями так, щоб вони звисали. На дно покладемо ще 1-2 млинця.

    Крок 8: змащуємо дно сметаною і викладаємо гриби.

    Крок 9: накриваємо двома млинцями і викладаємо курку в сметанному соусі.

    Крок 10: покладемо ще два млинчика, злегка притискаємо. Змащуємо їх сметаною і викладаємо яйця.

    Крок 11: покладемо ще 1-2 млинчика і закриваємо курник млинцями, які звисали з боків форми.

    Крок 12: натираємо зверху тертим сиром і відправляємо в духовку. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок