Листкова м'ясна запіканка в беконі - новий рецепт

Цікаві рецепти


Дуже смачна м'ясна запіканка, як в гарячому вигляді, так і в холодному. Така страва може стати чудовою прикрасою вашого столу. Ви можете вільно експериментувати з начинкою, замість моцарели і в'ялених помідор взяти тушковану моркву, звичайний сир із зеленню, шпинат і багато іншого.

Інгредієнти:

  • Фарш свино-яловичий 500 грам
  • Печериці 250-300 грам
  • Бекон 200 грам
  • Цибуля 1-2 штука
  • Моцарела 100 грам
  • Томати вялені 100 грам
  • Сир 100 грам
  • Сухарі панірувальні 3-4 ст. л.
  • Масло рослинне по смаку
  • Сіль, перець, прованські трави за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: нарізаємо печериці, обсмажуємо цибулю, солимо, перчимо за смаком.

    Крок 2: додаємо у фарш панірувальні сухарі, тертий сир, сіль, перець, прованські трави за смаком і перемішуємо.

    Крок 3: нарізаємо моцарелу кубиками.

    Крок 4: нарізаємо в'ялені помідори.

    Крок 5: беремо форму для випікання, викладаємо в не пластини бекону, щоб дно форми було закрито, а кінці бекону звисали.



    Крок 6: поділяємо фарш на 3 частини. Розподіляємо 1 частина фаршу за формою і утрамбовується.

    Крок 7: викладаємо кубики моцарели і в'ялені помідори.

    Крок 8: викладаємо 2 частина фаршу, потім гриби з цибулею.

    Крок 9: останній шар викладаємо 3 частиною фаршу і накриваємо звисаючим беконом. Накриваємо форму фольгою й запікаємо в духовці при температурі 200 градусів протягом години. На замітку! У страві буде утворюватися м'ясний сік, який потрібно злити. Щоб блюдо було рум'яного кольору, знімаємо фольгу і запікаємо ще трохи без неї.

    Крок 10: подавати блюдо можна як у гарячому, так і в холодному. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок