Тістечко «Подвійне безе» - новий рецепт

Цікаві рецепти


Смачне тістечко, тендітне, ніжне.

Інгредієнти:

  • Яєчні білки 2 штуки
  • Цукор (або цукрова пудра) 120 грам
  • Ванілін за смаком
  • Арахіс смажений або фундук 100 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. У мисці змішуємо білки, цукор і ванілін. Ставимо миску на каструлю з киплячою водою (виходить водяна баня) і збиваємо міксером на великій швидкості збиваємо хвилин 7-8. Маса виходить дуже густа.

    Крок 2. Перекладаємо збиті білки в файлик, потім викладаємо невеликі безешки на деко (12 штук). Маси має піти приблизно 2/3, решта піде на кремі випікаємо (а точніше сушимо) 1-2 години при температурі 100-120 С.



    Крок 3. Тепер на половинку безешки викладаємо трохи крему (з того ж пакетика) і прикриваємо іншою половинкою.

    Крок 4. Тепер обсипаємо з усіх боків наше тістечко подрібненими горіхами, можна таким чином:

    Крок 5. Зверху видавлюємо ще трохи крему і прикрашаємо цілим горіхом.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок