Картопляний салат з яловичиною - новий рецепт

Цікаві рецепти


Дуже ароматне, смачне, поживне і корисне блюдо. М'ясо в поєднанні з картоплею і руколою просто чудове! Така вечеря запам'ятається на довго! Час приготування 30 хвилин.

Інгредієнти:

  • Яловичина 300 грам
  • Картопля 400 грам
  • Лимон 1 штука
  • Черрі 100 грам
  • Рукола 50 грам
  • Каперси 40 грам
  • Оливки 50 грам
  • Соус песто 80 грам
  • Спеції 2 грами
  • Перець болгарський 1 штука
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: нарізаємо часточками картоплю і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистої скоринки.

    Крок 2: додаємо до картоплі м'ясо і обсмажуємо 1-2 хвилини з кожного боку.

    Крок 3: викладаємо картоплю в форму для випікання.

    Крок 4: до м'яса у сковорідку додаємо цибулю і обсмажуємо 1-2 хвилини.



    Крок 5: викладаємо м'ясо і цибулю до картоплі і відправляємо в духовку. Випікаємо 10-15 хвилин.

    Крок 6: розрізаємо черрі навпіл, болгарський перець обсмажуємо на сковороді.

    Крок 7: викладаємо картоплю в миску, додаємо каперси, оливки, рукколу, перець, черрі і спеції. Все добре перемішуємо і викладаємо на тарілку.

    Крок 8: наносимо на тарілку соус песто і викладаємо зверху салат.

    Крок 9: нарізаємо м'ясо і викладаємо зверху на картопляний салат. Прикрашаємо часточками лимона. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок