Дуже ароматне, смачне, поживне і корисне блюдо. М'ясо в поєднанні з картоплею і руколою просто чудове! Така вечеря запам'ятається на довго! Час приготування 30 хвилин.
Крок 1: нарізаємо часточками картоплю і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистої скоринки.
Крок 2: додаємо до картоплі м'ясо і обсмажуємо 1-2 хвилини з кожного боку.
Крок 3: викладаємо картоплю в форму для випікання.
Крок 4: до м'яса у сковорідку додаємо цибулю і обсмажуємо 1-2 хвилини.
Крок 5: викладаємо м'ясо і цибулю до картоплі і відправляємо в духовку. Випікаємо 10-15 хвилин.
Крок 6: розрізаємо черрі навпіл, болгарський перець обсмажуємо на сковороді.
Крок 7: викладаємо картоплю в миску, додаємо каперси, оливки, рукколу, перець, черрі і спеції. Все добре перемішуємо і викладаємо на тарілку.
Крок 8: наносимо на тарілку соус песто і викладаємо зверху салат.
Крок 9: нарізаємо м'ясо і викладаємо зверху на картопляний салат. Прикрашаємо часточками лимона. Приємного апетиту!