Куряче філе фаршироване сиром, шинкою та ананасами - новий рецепт

Цікаві рецепти


Подавати рулетики можна як цілими, так і нарізаними на шматочки.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 6-7 штук
  • Шинка 150 грам
  • Сир твердих сортів - 200 грам
  • Ананаси консервовані (кружечками) 1 банку
  • Панірувальні сухарі 100 грам
  • Сіль, перець за смаком
  • Рослинна олія 1 ст. ложка
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Сир нарізати пластиками.

    Крок 2. Шинку нарізати пластиками.

    Крок 3. Кільця ананасів розрізати на 2 частини.

    Крок 4. У кожному філе зробити поздовжній надріз.

    Крок 5. Розгорнути. Відбити. Посолити, поперчити.



    Крок 6. Покласти на філе шматочки сиру, шинки і ананаси.

    Крок 7. Філе згорнути рулетиком. Закріпити зубочистками або перев'язати ниткою.

    Крок 8. Обваляти філе в панірувальних сухарях.

    Крок 9. На рослинному маслі обсмажити рулетики з усіх боків до золотистої скоринки (смажити по 5 хвилин з кожної сторони). Потім накрити кришкою, смажити 15-20 хвилин. З готових рулетиків не забути зняти нитки або вийняти зубочистки.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок