Хлібний яблучний пудинг з білим шоколадом - новий рецепт

Цікаві рецепти


Дивовижно смачний пудинг із заварним шоколадним кремом - десерт, який порадує кожного!

Інгредієнти:

  • Білий хліб 6-8 шматочків
  • Вершки 10% 500 мл
  • Білий шоколад - 100 грам
  • Яйця 3 штуки
  • Ванілін 1 пакетик
  • Цукор 100 грам
  • Родзинки жменю
  • Яблуко 1 штука
  • Коньяк (або ром) 70 мл
  • Цукрова пудра
  • Для крему:
  • Жовтки 6 штук
  • Какао 2 ст. л.
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: нарізаємо хліб і зрізаємо краю.

    Крок 2: змащуємо форму маслом і викладаємо в нього хліб.

    Крок 3: чистимо яблуко від шкірки і серцевини, і нарізаємо тонкими пластинами.

    Крок 4: викладаємо яблука між хлібом.

    Крок 5: в 100 мл холодних вершків розводимо 6 жовтків і какао.

    Крок 6: підігріваємо решта вершки і вливаємо в них вершки з жовтком і какао. Варимо на повільному вогні до загустіння, приблизно 7-10 хвилин.



    Крок 7: знімаємо з вогню, додаємо ванілін, шоколад і розмішуємо, щоб все розчинилося.

    Крок 8: заливаємо окропом ізюм.

    Крок 9: збиваємо яйця з цукром і коньяком, вливаємо в молочну суміш і розмішуємо.

    Крок 10: приготованою сумішшю заливаємо хліб з яблуками. Використовуємо всю суміш, щоб хліб добре просочився.

    Крок 11: відправляємо пудинг в розігріту до 280 градусів духовку. Готуємо 25 хвилин, після чого виймаємо і посипаємо цукровою пудрою. Якщо є гриль, то ставимо на 5-7 хвилин або просто в максимально розігріту духовку, щоб утворилася скоринка. Трохи охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок