Човники з цукіні з овочами - новий рецепт

Цікаві рецепти


Блюдо дуже корисне, малокалорийное і смачне. Якщо виключити сир, то таке блюдо можна готувати у піст. Енергетична цінність 1 порції такої страви, приблизно 120 калорій.

Інгредієнти:

  • Кабачки 500 грам
  • Морква терта 90 грам
  • Цибуля 100 грам
  • Часник 2 зубчики
  • Перець солодкий 100 грам
  • Оливкова олія 1 ч. л.
  • Сир твердий (низькокалорійний) 60 грам
  • М'який сирний сир 40 грам
  • Сіль, перець, спеції за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: кабачки розрізаємо вздовж навпіл, прибираємо частину м'якоті, щоб вийшов човник. Солимо, перчимо кабачки з обох сторін і залишаємо на 10 хвилин.

    Крок 2: готуємо начинку: натираємо моркву, перець і цибулю дрібно нарізаємо, збризкуємо оливковою олією, солимо, додаємо спеції за смаком, часник і тушкуємо на сковороді під кришкою близько 7 хвилин.



    Крок 3: приправляємо кабачки подрібненим часником, змащуємо їх м'яким сиром і відправляємо в духовку. Випікаємо при 200 градусах 10 хвилин.

    Крок 4: викладаємо начинку в кабачки, присипаємо тертим сиром і ставимо в духовку ще на 10 хвилин, щоб сир розтанув, після чого подаємо прекрасне блюдо. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок