Ікра кабачкова - новий рецепт

Цікаві рецепти


Кабачкову ікру неоднорідної консистенції вже можна подавати до столу, але можна і пробити блендером до кашоподібного стану (за бажанням). Особливо смачна кабачкова ікра в теплому вигляді.

Інгредієнти:

  • Кабачки 1 кг
  • Помідори 500 грам
  • Сіль, перець за смаком
  • Оцет винний або яблучний за смаком
  • Рослинне масло для смаження
  • Цибуля 500 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Цибулю очистити і дрібно нарізати.

    Крок 2. Посмажити цибулю на рослинній олії на середньому вогні до прозорості і легкого золотистого кольору. Сильно смажити не потрібно – цибуля повинен залишатися м'яким.

    Крок 3. Очистити помідори від шкірки. Для цього позначте шкірку хрестиком, викласти томати в жаростійку миску, залити окропом. Залишити на 2-3 хвилини, потім злити гарячу воду і обдати крижаною водою.

    Крок 4. Після температурного шоку шкірка томатів легко відійде. Нарізати помідори дрібними кубиками.



    Крок 5. Додати томати до цибулі і тушкувати на середньому вогні 5-10 хвилин. Томати і цибулю повинні стати м'якими.

    Крок 6. Кабачки почистити від шкірки і порізати дрібними кубиками.

    Крок 7. Злегка підсмажити кабачки на окремій сковороді з невеликою кількістю рослинної олії до легкого золотистого кольору.

    Крок 8. З'єднати цибульно-томатну масу зі смаженими кабачками. Приправити за смаком сіллю, перцем, оцтом.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок