Скумбрія солона в домашніх умовах - новий рецепт

Цікаві рецепти


Засолити скумбрію в домашніх умовах дуже легко, вона виходить з особливо ніжною і смачною.

Сьогодні ми засолим скумбрію самостійно, в домашніх умовах, за дуже просто рецептом. Приготування не займе у вас багато часу, а результат перевершить всі ваші очікування.

Інгредієнти:

  • Риба (скумбрія) 1-3 штуки (на вибір)
  • Для розсолу:
  • Вода 1 літр
  • Сіль 250 грам
  • Перець горошком 10-15 штук
  • Лавровий лист 3-4 - штуки
  • Кориця за смаком
  • Спосіб приготування:

    Отже, готуємо всі необхідні для засолювання інгредієнти: скумбрія і спеції, і приступаємо до приготування розсолу для риби.

    Крок 1: в каструлі змішуємо всі інгредієнти: сіль, перець горошком, лавровий лист, корицю і доводимо до кипіння. Після цього трохи охолоджуємо до температури приблизно 40 градусів.



    Крок 2: моєму рибу і розбираємо її, а саме - відрізаємо голову, розрізаємо черевце і чистимо від нутрощів.

    Крок 3: промиваємо рибу і заливаємо розсолом. Поміщаємо скумбрію в контейнер, ставимо в холодильник і чекаємо 3 днів, по закінченню яких риба готова до вживання.

    Подавати скумбрію можна, розрізавши її на порційні шматочки, прикрасивши зеленню і маслинами, лимоном, зеленню.


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок