Грудка идейки, фарширована гарбузом - новий рецепт

Цікаві рецепти


Прекрасне блюдо з грудинки, фаршированої гарбузом під м'ятно-йогуртовим соусом не залишить байдужим жодного з ваших гостей. Це буде прекрасним блюдом для будь-якого святкового столу. Дієтичне м'ясо індички в поєднанні з гарбузом і ніжним соусом – чудове поєднання.

Інгредієнти:

  • Індичка (грудка) 250 грам
  • Гарбуз 50 грам
  • Фета 30 грам
  • Шпинат 20 грам
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Сіль за смаком
  • Масло вершкове 15 грам
  • Огірок 100 грам
  • Помідори 50 грам
  • Цибуля червона 10 грам
  • Лайм 5 грам
  • Кінза 10 грам
  • Олія оливкова за смаком
  • Йогурт (натуральний) 50 грам
  • М'ята 5 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: готуємо всі необхідні інгредієнти.

    Крок 2: чистимо гарбуз від шкіри і насіння, нарізаємо кубиками, солимо, перчимо до смаку, додаємо оливкову олію і загортаємо у фольгу. Запікаємо в духовці при температурі 190 градусів протягом 15 хвилин. Запечену гарбуз розминаємо виделкою.

    Крок 3: змішуємо гарбуз з сиром фета.

    Крок 4: додаємо нарізаний шпинат і перемішуємо до однорідної маси.

    Крок 5: видаляємо від індички зайвий жир і робимо надріз в потовщенні грудки.

    Крок 6: начиняємо грудку гарбузовим фаршем.

    Крок 7: викладаємо фаршировану гарбузом грудинку на розігріту з олією сковорідку.

    Крок 8: обсмажуємо грудинку з двох сторін до золотистого кольору.



    Крок 9: викладаємо грудинку на деко і запікаємо в духовці протягом 15 хвилин при температурі 190 градусів.

    Крок 10: готуємо гарнір. Очистити огірок від шкірки.

    Крок 11: огірок нарізаємо часточками.

    Крок 12: очищаємо лайм від шкірки.

    Крок 13: нарізаємо лайм сегментами.

    Крок 14: режим цибулю соломкою, помідори режим часточками.

    Крок 15: з'єднуємо овочі, лайм і зелень в мисці, заправляємо оливковою олією.

    Крок 16: готуємо соус: йогурт перемішуємо з дрібно нарізаними листям м'яти, солимо за смаком.

    Крок 17: додаємо сік лимона за смаком.

    Крок 18: грудку індички, фаршировану гарбузом, сиром фета і шпинатом подаємо з гарніром з овочів у м'ятно-йогуртовій заправці. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок