Як приготувати цибульний суп - новий рецепт

Цікаві рецепти


Цибулевий суп –класичний суп французької кухні, який ми хочемо приготувати. Є кілька варіантів приготування цибульного супу, ми вибрали найпростіший рецепт. Суп виходить смачним, ніжним і різноманітить ваші звичайні рецепти супів.

Інгредієнти:

  • Цибуля 8-10 штук
  • Оливкова олія 3 ст. л.
  • Вершкове масло 3 ст. л.
  • Вода ? склянки
  • Бульйон курячий або яловичий 4 склянки
  • Борошно 1 ч. л.
  • Херес, сухе вино або коньяк 1 ст. л.
  • Черствий хліб кілька шматочків
  • Часник 1 зубчик
  • Чорний перець мелений за смаком
  • Цукор за смаком
  • Сіль за смаком
  • Чебрець за смаком
  • Петрушка за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: карамелізуємо цибуля: нарізаємо цибулю і обсмажуємо на оливковій олії і вершковому маслі. Додаємо одну щіпку цукру, солі дві щіпки, гілочку чебрецю і добре перемішуємо. Готуємо цибулю на невеликому вогні протягом 45 хвилин періодично помішуємо. Рада! Разом з ріпчастою цибулею можна підсмажити і цибулю-порей.



    Крок 2: додаємо до карамелизованному луку воду, борошно і добре перемішуємо. Додаємо херес, вино або коньяк і готуємо протягом 20 секунд. Вливаємо бульйон і готуємо ще протягом 15 хвилин на слабкому вогні.

    Крок 3: підсмажуємо скибочки черствого хліба на сковороді або робимо тости. Натираємо їх часником і скроплюємо оливковою олією.

    Крок 4: заливаємо підсмажений хліб гарячим бульйоном, посипаємо перцем і зеленню. Можна посипати зверху тертим сиром. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок