Як приготувати малосольні огірки - новий рецепт

Цікаві рецепти


Існує дуже багато способів соління огірків. Всі рецепти об'єднують деякі тонкощі, якими ми хочемо з вами поділитися.

Поради:

  • Огірки повинні бути однакового розміру, щоб при засолюванні вони просолились порівну.
  • Щоб огірки вийшли хрусткими, ставимо їх на 2-3 години під холодну воду.
  • При засолюванні краще розміщувати огірки вертикально, щоб вони рівномірно просолились.
  • Не треба трамбувати огірки, оскільки вони не виходити хрусткими.
  • Для пікантного смаку можна використовувати зелені парасольки анісу, естрагону.
  • Класичними спеціями для засолювання огірків вважаються лавровий лист, гвоздика, гострий перець.
  • Для засолювання краще брати сіль крупного помелу, можна морську, але не йодовану.
  • Можна додати до огірків яблука, які додадуть їм специфічну кислинку.
  • Щоб отримати швидкий результат, заливати огірки варто гарячим розсолом, вони будуть готові через 8-10 годин.

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок