Панкейки

Десерти

Панкейки
Борошно пшеничне2 ст. Цукор-Пісок5 ст. л.
Сіль1 ч. л.Яйце куряче2 шт.
Молоко коров'яче2 ст.Соняшникове масло0,2 ст.
Сода гашена1 ч. л.

Опис рецепта - Панкейки:
Панкейки (Pancakes), або американські млинчики -це одне з найпоширеніших блюд Сполучених штатів і Канади. Невеликі круглі пишні млинчики, рясно политі сиропом, входять до складу практично будь-якого сніданку. У перекладі означає просто – тістечко в сковороді ( pun-сковорода, cake-тістечко).
Крок 1:



Панкейки - готування
Борошно пшеничне2 ст.
Цукор-Пісок5 ст. л.
Сіль1 ч. л.
Яйце куряче2 шт.
Молоко коров'яче2 ст.
Соняшникове масло0,2 ст.
Сода гашена1 ч. л.

1. Яйця збити із цукром і зіллю до появи піни.2. Додати склянка молока, добре збити віночком, поступово всипати борошно, постійно розбиваючи грудочки віночком.
Крок 2:



Панкейки - готування

3. Повторити попередній пункт, додавши склянки, що залишилися, молока й борошна.4. Влити рослинна олія (можна замінити пряженим вершковим).5. Погасити соду, додати в тісто й ще раз добре перемішати. Залишити постояти хвилин 5-10. За цей час розігріти сковороду.
Крок 3:



Панкейки - готування

6. Жарити на помірному вогні. Як тільки з'являться й почнуть лопатитися пухирці, перевернути оладок і жарити ще секунд 20.Подавати можна з варенням, сиропом, медом і т.д.( по смакові).

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок