Вишневі капкейки - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Сир (філадельфія) 120 грам
  • Цукор тростинний 150 грам
  • Масло вершкове 100 грам
  • Борошно 100 грам
  • Вишня свіжа або заморожена 200 грам
  • Цукрова пудра 50 грам
  • Вершки молочні 33% 150 грам
  • Сир 200 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Збити яйця з цукром.

    Крок 2. Додати вершковий сир і перемішати до однорідності.

    Крок 3. Збиваючи, поступово додати вершкове масло.

    Крок 4. Додати борошно.

    Крок 5. Збити до однорідності.



    Крок 6. Форми для кексів змастити маслом, присипати борошном, наповнити тестом і випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.

    Крок 7. Збити в блендері сир, вершки, цукрову пудру і вишню в густий крем.

    Крок 8. Перекласти крем кондитерський мішок.

    Крок 9. Готовим капкейкам дати охолонути.

    Крок 10. Прикрасити їх кремом з допомогою кулінарного мішка. Зверху можна посипати тертим шоколадом.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок