Сир 5-9% жирності | 500 г | Цукор-Пісок | 6 ст. л. |
Цукор ванільний | 10 г | Яйце куряче | 1 шт. |
Борошно пшеничне | 70 г | Соняшникове масло рафіноване | 50 мол |
Вишня | 200 г | Вода | 1 ст. |
Крохмаль картопляний | 1 ст. л. | | |
Опис рецепта - Сирники з вишневим соусом:
Сирники- давно всім відомий і улюблений багатьма десерт. Але варіантів готування й подачі цього блюдо існує величезна безліч: з ізюмом, з яблуками, апельсинами, курагою, чорносливом, шоколадом і так далі. Різноманітити десерт можна так само за рахунок різних соусів. Так зі сметаною буде один смак, з медом уже зовсім іншої. Пропоную приготувати вишневий соус і подати сирники з ним. Цей дуже смачно, просто й швидко. Мабуть важко знайти більш корисний продукт для дітей і дорослих, чому сир. Кальцій необхідний буквально всім верствам населення, тому готовимо блюда з нього й одержуємо запас здоров'я й сил.
Крок 1:
Для готування сирників з вишневим соусом нам знадобляться наступні продукти: сир, яйце, цукор, ванільний цукор, борошно, масло соняшникове, вишня й крохмаль.
Крок 2:
Сир кладемо в миску. Я побрала жирністю 9%.
Крок 3:
| Цукор-Пісок | 4 ст. л. | Цукор ванільний | 10 г |
|
До сиру додаємо цукор і ванільний цукор.
Крок 4:
До сиру й цукру, ванільному цукру додаємо сире яйце.
Крок 5:
Добре перемішуємо або збиваємо міксером сир, цукор, ванільний цукор і яйце.
Крок 6:
До сиру із цукром і яйцем додаємо борошно.
Крок 7:
Перемішуємо сир, цукор, яйце й борошно.
Крок 8:
| Соняшникове масло рафіноване | 50 мол |
|
З тіста формуємо сирники. На гарячу сковороду наливаємо соняшникове масло й кладемо сирники. Обсмажуємо з однієї сторони.
Крок 9:
И с іншої сторони.
Крок 10:
У такий спосіб жаримо всі сирники.
Крок 11:
| Вишня | 200 г | Цукор-Пісок | 2 ст. л. | Вода | 1 ст. |
|
Готовимо соус із вишні. Вишню кладемо в каструлю, заливаємо водою, додаємо цукор. Доводимо до кипіння й варимо п'ять хвилин.
Крок 12:
| Крохмаль картопляний | 1 ст. л. |
|
Їдальню ложку крохмалю розлучаємо в невеликій кількості холодної води й вливаємо тонким струмком у киплячу вишню. Варимо постійно помішуючи до загустения. На це піде п'ять-сім хвилин. Соус із вишень готовий. Прохолоджуємо його небагато.
Крок 13:
Подаємо сирники з вишневим соусом. Смачно як у теплом, так і в холодному виді. Приготуйте цей чудовий десерт. Приємного апетиту