М'ясний пиріг «Чайна Троянда» - новий рецепт

Цікаві рецепти


Куряча грудка – це дієтичне м'ясо, корисне, смачне, якщо правильно його приготувати, і як не можна краще підходить для м'ясних пирогів.

Інгредієнти:

  • Куряча грудка 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Гриби мариновані 1 банку
  • Морква відварна 3 штуки
  • Вершки 22% 3-4 ст. ложки
  • Олія оливкова 3-4 ст. ложки
  • Спеції для м'яса (сіль, чорний перець, мускатний горіх) за смаком
  • Лимонний сік - 3 ст. ложки
  • Сир твердий 150 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Куряче філе нарізаємо тонкими смужками, складаємо в глибоку тарілку. Виливаємо в тарілку сік лимона, додаємо сіль, перець, мускатний горіх. І все гарненько перемішуємо. Залишаємо на 20-30 хвилин маринуватися куряче філе.

    Крок 2. Нарізаємо дрібно цибулю і гриби. Цибулю пасеруємо на рослинній олії. Додаємо гриби, трохи обсмажуємо. Потім додаємо вершки. Перемішуємо і трохи тушкуємо.

    Крок 3. Форму змащуємо олією ( одноразова форма 20 см). Потім укладаємо замариновані смужки м'яса на дно і з боків.



    Крок 4. Присипаємо тертим сиром.

    Крок 5. Викладаємо остиглі гриби.


    Крок 6. Зверху грибів викладаємо варену моркву натерту на крупній тертці.

    Крок 7. Далі знову укладаємо по спіралі шматочки залишився м'яса.

    Крок 8. Зверху присипаємо місця з'єднань шматочків м'яса сиром.

    Крок 9. Ставимо в попередньо розігріту духовку. Запікаємо при температурі 200 градусів 30 хвилин.
    Пиріг дасть багато соку, тому через 30 хвилин весь сік злити. Залишаємо у формі хвилин на 10 і перекладаємо на блюдо.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок