Хлібні палички з сиром - новий рецепт

Цікаві рецепти


Хрусткі хлібні палички чудові на смак.

Інгредієнти:

  • Моцарелла 450 грам
  • Тісто для піци (домашнє або магазинне) 900 грам
  • Оливкова олія 2 ст. ложки
  • Часниковий порошок за смаком
  • Орегано за смаком
  • Сіль за смаком
  • Сир (пармезан) тертий 1 стакан
  • Томатний соус 200 мл
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Застеліть 2 дека папером для випічки. Моцарелу наріжте на тонкі смужки-колоди. Обробну дошку присипте борошном і розкачати половину тіста (450 г) в великий прямокутник 20х40 див. Розріжте розкачане тісто на смужки шириною 5 см і довжиною – 20 див. В середину кожної смужки викладіть паличку моцарели і щільно закрийте її тестом. Кожну паличку розкачайте по дошці, щоб щільно закріпити тісто.

    Крок 2. Перекладіть все палички на деко і залиште на півгодини піднятися.
    Поки тісто піднімається, займіться другою порцією тесту і повторіть ту ж процедуру.
    Палички змастіть оливковою олією і щедро присипте часниковим порошком, орегано, сіллю і тертим сиром.



    Крок 3. Поставте деко в розігріту духовку до t 220 градусів і негайно зменшіть температуру до 175 градусів. Випікайте 15-20 хвилин, поки тісто не піднялося і не подзолотилось.

    Крок 4. Остудіть і подавайте теплими з томатним соусом.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок