Сир | 200 г | Цукор-Пісок | 4 ст. л. |
Яйце куряче | 1 шт. | Ізюм | 3 ст. л. |
Борошно пшеничне | 2 ст. л. | Соняшникове масло | 50 мол |
Варення з журавлини | 50 мол |
Смачний сніданок - застава вдалого дня
Для готування сирників з ізюмом і журавлинним варенням нам знадобиться: сир, яйце, цукор, борошно, ізюм, масло соняшникове, журавлинне варення.
|
Сир викласти в глибоку миску, розбити грудочки за допомогою вилки, потім змішати із цукром.
|
Яйце збити в окремому посуді, потім додати до сиру, перемішати.
|
Потім, додати ізюм.
|
Додаємо борошно.
Перемішуємо всі інгредієнти в однорідну масу, так що б не утворювалося грудочок.
Вологими руками формуємо із сирної маси невеликі круглі сирники, надаючи їм приплющену форму. Небагато обвалюємо кожний сирник у борошні.
|
Обсмажуємо сирники на соняшниковому маслі, викладаючи їх на попередньо добре прогріту сковороду.
Обсмажуємо сирники із двох сторін до золотавої скоринки на середньому вогні.
Готові сирники викладаємо на тарілку (на тарілку краще послати серветку, а потім викласти сирники, що б позбутися зайвого масла).
|
Перед подачею поливаємо сирники журавлинним варенням.
Приємного апетиту