Печериці з бальзамічним оцтом - новий рецепт

Цікаві рецепти


Закуска готується дуже швидко і виходить незрівнянно смачно! Її можна подавати як закуску, і як гарнір.

Інгредієнти:

  • Печериці 400 грам
  • Бальзамічний оцет 3 ст. л.
  • Перець чилі щіпка
  • Оливкова олія 50 мл
  • Сіль, перець чорний мелений за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: ріжемо печериці навпіл, сильно великі - на четвертинки. Розігріваємо масло й обсмажуємо гриби до золотистого кольору.



    Крок 2: солимо, перчимо до смаку, додаємо бальзамічний оцет і готуємо на сильному вогні 1 хвилину. Закуска готова, приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок