Гарбузове панкейкі - новий рецепт

Цікаві рецепти


Панкейкі схожі на оладки, але ось ми смажимо їх на сковороді без масла. Вони виходять нежирними і корисними. Прекрасний варіант для сніданку.

Інгредієнти:

  • Гарбуз (пюре) 200 грам
  • Яйця курячі 2 штуки
  • Борошно 200 грам
  • Цукор 4 ст. л.
  • Масло вершкове 30-40 грам
  • Молоко 200 мл
  • Розпушувач 10 грам
  • Сіль щіпка
  • Мед для подачі
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: гарбуз нарізаємо шматочками і запікаємо в розігрітій до 180-200 градусів духовці.

    Крок 2: гарбуз у блендері подрібнюємо (повинно вийти 200 грам).

    Крок 3: збиваємо яйця з цукром, додаємо дрібку солі.

    Крок 4: з'єднуємо яєчну масу з гарбузовим пюре, додаємо розтоплене вершкове масло і збиваємо.



    Крок 5: додаємо молоко.

    Крок 6: просіваємо борошно, змішати з розпушувачем і додаємо в приготовлену вже масу. Збиваємо всі інгредієнти разом.

    Крок 7: тісто повинне вийти трохи густіше, ніж на млинці.

    Крок 8: обсмажуємо панкейкі без масла, на антипригарній сковороді. Подаємо з медом, шоколадом або джемом. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок