Печиво вафельний - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Борошно 150 грам
  • Масло вершкове 200 грам
  • Цукор 300 грам
  • Яйце куряче 5 штук
  • Для глазурі:
  • Молочний шоколад 150 грам
  • Молоко 80 мл
  • Вершкове Масло - 60 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. В ковші на повільному вогні розтопити вершкове масло.

    Крок 2. Коли масло повністю розтопиться, вбити яйця і збити масу віночком.

    Крок 3. Поступово додаючи цукор, продовжувати збивати тісто віночком.

    Крок 4. У получившеюся масу поступово всипати борошно, просіяне через сито і ретельно вимісити тісто.

    Крок 5. Нагріти вафельницю. Для приготування першої вафлі, змастити вафельницю вершковим маслом. У центр вафельниці викласти пару ложок тесту і закрити її. Випікати вафлю протягом 2-3 хвилин.



    Крок 6. Відкрити вафельницю, зняти вафлю і, поки вона ще гаряча і м'яка, швидко згортати в трубочку. Трохи остигнула вафлю розрізати на 3-4 частини.

    Крок 7. На паровій бані розтопити вершкове масло і скибочки молочного шоколаду. Додати молоко і перемішати.

    Крок 8. Глазур повинна вийти негустий. Якщо глазур густа, додати ще трохи молока.

    Крок 9. Вкрасти вафельний печиво шоколадною глазур'ю.

    Крок 10. Тільки після того, як глазур висохне, перекласти вафельний печиво на тарілку.

    Приємного чаювання!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок