Горіхові трубочки - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Масло вершкове 120 грам
  • Вершки молочні 3 ст. ложка
  • Яєчний жовток 1 штука
  • Цукор 4 ст. ложки
  • Борошно 180 грам
  • Розпушувач 0,5 ч. ложка
  • Сіль щіпка
  • Волоські горіхи 100 грам
  • Кориця 0,5 ч. ложка
  • Апельсинова цедра 1 ч. ложка
  • Молоко 1-2 ст. ложка
  • Яєчний білок 1 штука
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Розм'якшене вершкове масло збити з 2 ст. л. цукру. Додати вершки, жовток і перемішати все до однорідності.

    Крок 2. Борошно, розпушувач і сіль просіяти. Частинами додати в масляну суміш.

    Крок 3. Швидко замісити тісто. Сформувати кулю. Загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на годину.



    Крок 4. Для начинки подрібнити волоські горіхи. Додати до них цукор, корицю, 2 ст. л. вершкового масла і молоко. І поварити до загустіння кілька хвилин. Зняти з вогню і додати апельсинову цедру. Трохи охолодити.

    Крок 5. Охолоджене тісто розкачати і розрізати на прямокутники приблизно 6 х 4 см. Викласти горіхову начинку.

    Крок 6. Згорнути кожен прямокутник в трубочку і укласти на змащений маслом деко швом вниз. Змастити білком і випікати при температурі 180 градусів 18-20 хвилин до золотистого кольору.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок