Ситний пиріг зі свининою та овочами - новий рецепт

Цікаві рецепти


Особливо таке блюдо порадує чоловічу половину вашої родини. Прирог з м'ясо і овочами виходить дуже ситним та смачним. Для приготування цієї страви ми скористаємося допомогою мультиварки.

Інгредієнти:

  • Свинина 300 грам
  • Бекон 150 грам
  • Вершкове масло 175 грам
  • Борошно 350 грам
  • Яйце 1 штука
  • Розмарин ? ч. л.
  • Селера кілька стебел
  • Морква 2 штуки
  • Цибуля 2 штуки
  • Часник кілька часточок
  • Сіль, перець за смаком
  • Вода 250 мл
  • Рослинна олія
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: готуємо тіста: заливаємо вершкове масло 175 мл кип'яченої води. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, після чого прибираємо з вогню і додаємо 350 грам борошна.

    Крок 2: перемішуємо інгредієнти до однорідної маси і викладаємо на присипану борошном поверхню.

    Крок 3: готуємо начинку: чистимо всі овочі. Цибулю і часник дрібно нарізаємо.

    Крок 4: натираємо моркву, селеру нарізаємо кубиками.

    Крок 5: бекон нарізаємо на дрібні шматочки.

    Крок 6: пропускаємо мясо через м'ясорубку.

    Крок 7: обсмажуємо фарш до коричневого кольору і заливаємо 50 мл води. Залишаємо фарш гаситися під кришкою.



    Крок 8: включаємо мультиварку на режим «Смаження».

    Крок 9: готуємо бекон в мультиварці на режимі «Смаження», потім додаємо овочі, перемішуємо і смажимо ще 5-7 хвилин.

    Крок 10: овочеву суміш перекладаємо в сковороду з фаршем, додаємо пару ложок борошна і розмарину, все перемішуємо і готуємо ще 10 хвилин.

    Крок 11: солимо, перчимо за смаком і перемішуємо. Знімаємо начинку з вогню і залишаємо остигати.

    Крок 12: включаємо духовку нагріваємо до 180-200 градусів. Змащуємо форму для випічки маслом.

    Крок 13: при необхідності додаємо в тісто ще борошна і перемішуємо. Дві третини тіста підуть на основу пирога, а одна третина стане верхи пирога.

    Крок 14: дві третини тіста розкачуємо і викладаємо у форму. На замітку! Оскільки тісто розсипчасте, переносимо його акуратно.

    Крок 15: викладаємо на тісто начинку.

    Крок 16: розкачуємо другу частину тіста, накриваємо їм пиріг і залепливаем краю. Змащуємо пиріг яйцем і відправляємо в піч на 20 хвилин. Дістаємо пиріг відразу, як пиріг підрум'яниться. Пиріг готовий, приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок