Відкритий сирно-цибульний пиріг - новий рецепт

Цікаві рецепти


Пиріг можна подавати як самостійну страву, а також як доповнення до супів і других страв. Пиріг однаково гарний як в гарячому, так і в теплом, а особливо - в холодному вигляді.

Інгредієнти:

  • Тісто листково-дріжджове 500 грам
  • Цибуля-порей 1 штука
  • Цибуля зелена 100 грам
  • Сир твердий 100 грам
  • Яйце куряче 3 штуки
  • Сіль, перець мелений чорний за смаком
  • Рослинне масло для смаження
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Тісто розкачати і викласти рівним шаром у форму для випічки, формуючи бортики. Виделкою зробити на тесті проколи.

    Крок 2. Поставити основу з тіста в попередньо розігріту до 180°C духовку і випікати 20 хвилин.

    Крок 3. Нарізаний кільцями цибулю викласти на розігріту з маслом сковороду і готувати під кришкою, періодично помішуючи. Цибуля не повинен смажитися, він повинен нудитися.



    Крок 4. З'єднати дрібно нарізаний зелений лук, тертий твердий сир, цибуля-порей (разом з маслом в якому він нудився). Додати яйця.

    Крок 5. Перемішати Начинку. Приправити за смаком сіллю, перцем і викласти в напівготову основу, акуратно розрівняти.

    Крок 6. Поставити пиріг в розігріту до t 190° духовку на 30 хвилин.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок