Спонжевий бісквіт

Випічка

Спонжевий бісквіт
Яйце куряче3 шт.Ванілін по смакові
Цукрова пудра85 гБорошно кукурудзяне85 г

Опис рецепта - Спонжевый бісквіт:

Рецепт цього бісквіта я знайшла на просторах інтернету в японській кухні. Він у них досить популярний і широко використовується як основа для желейних тортів. Бісквіт виходить м'яким, пористим і з пухкою структурою. На мій погляд, він злегка сухуватий і його необхідно просочувати. Але ця справа смаку. Пригощайтеся


Крок 1:



Спонжевый бісквіт - готування

Для готування спонжевого бісквіта нам знадобляться яйця, цукрова пудра, кукурудзяне борошно, ванілін.


Крок 2:



Спонжевый бісквіт - готування
Яйце куряче3 шт.
Ванілін по смакові

У чашу міксера вбиваємо яйця, додаємо ванілін.


Крок 3:



Спонжевый бісквіт - готування

И збиваємо в пишну масу в плині 10 хвилин.


Крок 4:



Спонжевый бісквіт - готування
Цукрова пудра85 г

Не припиняючи збивати, додаємо цукрову пудру.


Крок 5:



Спонжевый бісквіт - готування
Борошно кукурудзяне85 г

Далі просіваємо борошно й перемішуємо на низької швидкості до однорідності.


Крок 6:



Спонжевый бісквіт - готування

Форму для випічки змазуємо вершковим маслом або прокладаємо пергаментним папером, виливаємо в неї тісто.


Крок 7:



Спонжевый бісквіт - готування

Випікаємо бісквіт при температурі 180 С у плині 20 хвилин. Потім форму для випічки перевертаємо верх дном на ґрати й у такий спосіб прохолоджуємо бісквіт.


Крок 8:



Спонжевый бісквіт - готування

Остиглий бісквіт виймаємо.


Крок 9:



Спонжевый бісквіт - готування

И використовуємо на свій розсуд як основу для торта.


Крок 10:



Спонжевый бісквіт - готування

Або для готування різних тістечок.


Крок 11:



Спонжевый бісквіт - готування

Приємного апетиту


Крок 12:



Спонжевый бісквіт - готування

Радуйте рідних і близьких


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок