Листкові «Пальчики» з сьомгою - новий рецепт

Цікаві рецепти


Легко і просто, чудова закуска, на святковий стіл. Дуже смачно, дуже ароматно. Відірватися не можливо!!

Інгредієнти:

  • Тісто листкове бездріжджове 500 грам
  • Філе рибне (сьомга) 500 грам
  • Сир сирний 250 грам
  • Вершки 150 мл
  • Кріп 1 пучок
  • Огірки свіжі 2 штуки
  • Селера черешкова 3 стебла
  • Сіль за смаком
  • Білок яєчний (для змащування) 1 штука
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Тісто розморозити. Тонко розкачати ( не більш 2 мм), і розділити на 12 прямокутників. З двох шарів тіста вихід 24 штучки.

    Крок 2. Філе риби нарізати уздовж. І розрізати ще раз навпіл.

    Крок 3. На меншу частину прямокутника викласти шматочки філе (можна присолити рибку). Згорнути рулетиками, край тіста змастити білком.



    Крок 4. Зверху змастити кожен яєчним білком. Випікати в попередньо розігрітій до t 180 градусів духовці приблизно 30 хвилин.

    Крок 5. В цей час огірки і селеру нарізати тонкою соломкою, кріп подрібнити.

    Крок 6. Приготуємо вершковий крем. Сирний сир викласти в зручну ємність і розім'яти виделкою. Додати вершки, сіль за смаком, подрібнений кріп, все добре перемішати.

    Крок 7. Виймаємо з духовки «пальчики», розкладаємо по тарілочках. Подаємо з огірками, селерою і вершковим кремом.

    Приємного апетиту!!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок