Легко і просто, чудова закуска, на святковий стіл. Дуже смачно, дуже ароматно. Відірватися не можливо!!
Крок 1. Тісто розморозити. Тонко розкачати ( не більш 2 мм), і розділити на 12 прямокутників. З двох шарів тіста вихід 24 штучки.
Крок 2. Філе риби нарізати уздовж. І розрізати ще раз навпіл.
Крок 3. На меншу частину прямокутника викласти шматочки філе (можна присолити рибку). Згорнути рулетиками, край тіста змастити білком.
Крок 4. Зверху змастити кожен яєчним білком. Випікати в попередньо розігрітій до t 180 градусів духовці приблизно 30 хвилин.
Крок 5. В цей час огірки і селеру нарізати тонкою соломкою, кріп подрібнити.
Крок 6. Приготуємо вершковий крем. Сирний сир викласти в зручну ємність і розім'яти виделкою. Додати вершки, сіль за смаком, подрібнений кріп, все добре перемішати.
Крок 7. Виймаємо з духовки «пальчики», розкладаємо по тарілочках. Подаємо з огірками, селерою і вершковим кремом.
Приємного апетиту!!