Брауні з вишнями та горіхами - новий рецепт

Цікаві рецепти


Інгредієнти:

  • Масло вершкове 150 грам
  • Шоколад гіркий 150 грам
  • Цукор тростинний 150 грам
  • Яйце куряче 2 штуки
  • Борошно 100 грам
  • Вишня без кісточок 100 грам
  • Горіхи пекан (або будь-які інші горіхи) 50 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Зробити водяну баню: поставити каструлю з водою на вогонь, зверху поставити велику чашку так, щоб вода стосувалася її дна. Довести воду до кипіння, викласти в чашу вершкове масло, нарізане шматочками.

    Крок 2. Додати темний шоколад і розтопити його, постійно помішуючи. Зняти з водяної бані.

    Крок 3. Повинна вийти однорідна густа рідина. Намагайтеся не допускати попадання в неї води!

    Крок 4. Збити яйця з цукром і дрібкою солі до однорідності.

    Крок 5. Змішати яйця з шоколадною сумішшю.



    Крок 6. Додати вишню і горіхи.

    Крок 7. Поступово додати в суміш борошно, постійно помішуючи.

    Крок 8. Змастити форму маслом, присипати борошном і наповнити її тестом.

    Крок 9. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці близько 30 хвилин. Середина брауні повинна залишитися рідкою. Повністю остудити, не виймаючи з форми.

    Крок 10. Вийняти з форми. Для додання шоколадного смаку можна посипати брауні какао-порошком через сито.

    Крок 11. Розрізати брауні на квадратики, прикрасити горіхами та вишнями.

    Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок