Куряче філе з помідорами і оливками - новий рецепт

Цікаві рецепти


Запечена грудинка завжди вважалася дієтичним м'ясом, тому багато господинь вважають за краще готувати різноманітні страви саме з неї. Щоб зробити страву більш соковитим і ароматним, ми додамо прованські трави і помідори з оливками. Енергетична цінність такої страви - 110 калорій на 100 грам, а в одній порції приблизно 215 калорій.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 500 грам
  • Помідори 1 штука
  • Оливки 100 грам
  • Прованські трави 1 ч. л.
  • Сіль, перець за смаком
  • Часник 2 зубчики
  • Сир (низькокалорійний) 80 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: філе нарізаємо середніми шматками, солимо, перчимо і добре перемішуємо. Додаємо видавлений часник, прованські трави, ще раз перемішуємо і викладаємо у форму для запікання.



    Крок 2: зверху на м'ясо викладаємо порізані оливки і часточки помідора.

    Крок 3: посипаємо сиром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікаємо 45-50 хвилин. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок