Як приготувати форшмак - новий рецепт

Цікаві рецепти


Форшмак є стравою єврейської кухні. Найчастіше його готують з оселедця, але можна і з м'яса. Це прекрасна закуска для будь-якого столу, як повсякденного, так і святкового. Готувати її дуже легко і швидко. Приготування займе у вас близько 20 хвилин.

Інгредієнти:

  • Оселедець 250 грам
  • Білий хліб - 2 шматочки
  • Яйце 2 штуки
  • Яблука 200 грам
  • Цибуля 200 грам
  • Лимон 0,5 штуки
  • Соняшникова олія 1 ст. л.
  • Сіль, перець, цукор за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: відокремлюємо оселедець від кісток і розбираємо на філе.

    Крок 2: варимо яйця, остуджуємо і чистимо.

    Крок 3: замочуємо хліб у молоці, після чого віджимаємо.



    Крок 4: чистимо яблука і нарізаємо часточками.

    Крок 5: всі підготовлені інгредієнти подрібнюємо за допомогою блендера або м'ясорубки.

    Крок 6: отриману масу солимо, перчимо до смаку, додаємо масло, сік лимона, кілька крапель, цукру за смаком і добре перемішуємо.

    Крок 7: подавати форшмак можна на хлібцях або в тарталетках. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок