Крем-суп з шампіньйонів - новий рецепт

Цікаві рецепти


Пропонуємо вашій увазі дуже ніжний і смачний крем-суп з шампіньйонів. Час приготування 35-40 хвилин.

Інгредієнти:

  • Печериці 400 грам
  • Ріпчаста цибуля 1 штука
  • Масло вершкове 50 грам
  • Вершки молочні 100 мл
  • Борошно 2 ст. л.
  • Чебрець 1 гілочка
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: готуємо печериці: моєму, просушуємо, відрізаємо ніжки, капелюшки чистимо від шкірки» і нарізаємо пластинками.

    Крок 2: нарізаємо цибулю.

    Крок 3: наливаємо 0,5-0,7 літрів води і варимо грибні ніжки з гілочкою чебрецю. Доводимо до кипіння і варимо на середньому вогні.

    Крок 4: обсмажуємо на рослинному маслі гриби до золотистого кольору разом з цибулею.



    Крок 5: залишаємо гриби і цибулю охолонути, перекладаємо в блендер, наливаємо 1-1,5 літра води і подрібнюємо.

    Крок 6: обсмажуємо вершкове масло з борошном, вливаємо потихеньку 1,5 склянки бульйону, розмішуємо, щоб не було грудочок і доводимо до кипіння.

    Крок 7: з'єднуємо грибну масу з борошняним бульйоном і варимо протягом 7 хвилин.

    Крок 8: додаємо вершки, солимо і перчимо за смаком, доводимо до кипіння і вимикаємо. Подаємо суп з сухариками і зеленню. Приємного апетиту!


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок