Ліниві голубці - новий рецепт

Цікаві рецепти


Ліниві голубці отримали велику популярність у господинь і у любителів приготувати щось смачне і без особливих турбот. Ліниві голубці є саме такою стравою. Даний рецепт виключає необхідність загортати начинку для голубців у капустяні листи. Їх ми додаємо безпосередньо до фаршу, отримуючи в результаті страва, схожа на тефтелі. Приготувати голубці таким способом вкрай легко, просто і ви заощадите купу часу. Найважливішим у приготуванні цієї страви, як і інших - взяти свіжі продукти і правильно їх поєднати, а саме: хтось любить додати побільше капусти, ну а хто-то любить її зовсім трохи, і додає лише для запаху і соковитості.

Інгредієнти:

  • Фарш 600 грам (на вибір)
  • Свіжа капуста пів качана
  • Морква 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля 1 штука
  • Куряче яйце 1 штука
  • Рис 100 грам
  • Сіль за смаком
  • Чорний мелений перець за смаком
  • Для соусу:
  • Сметана 15% 380 грам
  • Петрушка 1 пучок
  • Томатна паста 250 грам
  • Спосіб приготування:

    Для приготування ледачих голубців беремо свинячий або змішаний фарш, цибулю, моркву, капусту, яйце, томатний сік, сметану і спеції.

    Крок 1: відварюємо рис до напівготовності і остуджуємо. Рис можна використовувати будь, як довго зернистий, так і круглий.

    Крок 2: наявний фарш змішуємо з рисом, солимо, перчимо за смаком.

    Крок 3: дрібно нарізаємо цибулю, моркву натерти на дрібній тертці і змішуємо з фаршем.



    Крок 4: капусту можна нашаткувати, або нарізати кубиками і відправити до фаршу.

    Крок 5: додаємо у фарш одне яйце і все добре перемішуємо. Потім, змочивши руки водою, формуємо з отриманої маси котлети, і викладаємо їх на деко.

    Крок 6: на цьому етапі ми готуємо соус для наших ледачих голубців. Змішуємо сметану з томатною пастою і розвести невеликою кількістю кип'яченої води. Отриманим соусом заливаємо голубці і поміщаємо їх у духовку. Готувати при температурі 180 градусів протягом 45 хвилин.

    Подавати страву у гарячому вигляді, посипавши зеленню, можна зі сметаною.


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок