Як правильно варити какао - новий рецепт

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Щоб зварити какао багато знань і часу не треба, але є кілька секретів, за допомогою яких ви зробите просте какао набагато смачніше.



Поради:

  • Для приготування класичного какао на молоці розраховуємо інгредієнти наступним чином: 200 мл молока, 1-2 чайних ложки какао-порошку і 1-2 чайних ложки цукру.
  • Не рекомендується додавати в какао занадто багато цукру, тому що він переб'є натуральний смак какао.
  • Варіння какао починаємо з того, що добре перемішуємо в каструлі какао-порошок і цукровий пісок, після чого додаємо трохи окропу або гарячого молока і продовжуємо заважати, щоб вийшла однорідна шоколадна маса без грудочок. Вливаємо гаряче молоко, чекаємо поки воно закипить, не забуваємо весь час заважати, після чого знімаємо з вогню і розливаємо по чашках.
  • Щоб зробити напій з какао більш дієтичним, розбавляємо молоко з водою в співвідношенні 1,5: 0,5 або 1: 1.
  • У деяких випадках виробники какао не виключають можливості приготування какао виключно на воді, без додавання молоко, але в цьому випадку какао-порошок повинен бути стовідсотковим.
  • Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок