Паштет з курячої печінкою і сиром - новий рецепт

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Гарні також соковиті паштети з різними додатковими продуктами.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка 500 грам
  • Сир 300 грам
  • Желатин 10 грам
  • Помідори 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Зелень (кріп, петрушка) пучок
  • Сіль за смаком
  • Рослинна олія 2 ст. ложки
  • Спосіб приготування:

    Крок 1. Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.

    Крок 2. Цибулю дрібно покришити.

    Крок 3. Помідори нарізати кубиками.

    Крок 4. Сир натерти на дрібній тертці.

    Крок 5. Морква (сиру) натерти на дрібній тертці.

    Крок 6. Зелень дрібно покришити.

    Крок 7. Обсмажити цибулю на рослинній олії до золотистого кольору.



    Крок 8. Додати печінку, посолити, смажити до готовності (10-15 хвилин). Остудити.

    Крок 9. Пропустити печінку через м'ясорубку.

    Крок 10. Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Потім трохи остудити.

    Крок 11. Змішати сир, помідори, зелень. Додати половину желатину в сирну масу, перемішати.

    Крок 12. Змішати печінку і моркву. Додати залишився желатин в печінкову масу, перемішати.

    Крок 13. Викласти половину печінки у форму (форма розміром 11х23 см, і висотою 5 см), розрівняти.

    Крок 14. На печінку викласти весь сир з помідорами і зеленню, розрівняти.

    Крок 15. На сир викласти решту печінка, розрівняти. Поставити в холодильник на 5-6 годин.

    Приємного апетиту!

    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок