Чалоп - новий рецепт

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Чалоп - холодний узбецький суп. Це дуже смачний молочний суп із зеленню, приготований на основі цільного коров'ячого молока з додаванням закваски з біфідобактеріями. Готувати його просто і швидко!

Інгредієнти:

  • Сузьма 71 грам
  • Катик 588 грам
  • Сметана 118 грам
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Вода 235 грам
  • Огірок 10 грам
  • Яйця курячі 250 грам
  • Редис 10 грам
  • Картопля 10 грам
  • Яловичина 10 грам
  • Кріп 6 грам
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: готуємо всі необхідні інгредієнти.

    Крок 2: відварюємо картоплю, яйця і яловичину. Остуживаем. Для того, щоб приготувати чалоп з'єднуємо сузьму, катик, сметану, спеції і воду і добре все перемішуємо. Отриману масу відправляємо в холодильник остудити. Огірки, редис, яйця, яловичину нарізати кубиками.

    Крок 3: нарізані інгредієнти викладаємо в тарілку.



    Крок 4: наливаємо чалоп.

    Крок 5: подрібнюємо кріп і додаємо в суп.

    Наш суп готовий, подаємо його холодним, прикрасивши зеленню. Приємного апетиту!

    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок