Суп-пюре з кислої капусти - новий рецепт

Цікаві рецепти
Рекламний блок

Сьогодні ми вирішили приготувати суп-пюре з додаванням квашеної капусти. Виходить досить смачно. Сильно кислу капусту радимо перед приготуванням промити в холодній воді.

Інгредієнти:

  • Цибуля 1 штука
  • Часник 2 зубчики
  • Картопля 100 грам
  • Вершкове масло 25 грам
  • Квашена капуста 300 грам
  • Курячий бульйон - 1 літр
  • Кмин 1 ч. л.
  • Сметана (25%) 3 ст. л.
  • Сіль, перець за смаком
  • Спосіб приготування:

    Крок 1: подрібнюємо часник, цибулю нарізаємо півкільцями, картопля нарізаємо дрібними кубиками.

    Крок 2: розтоплюємо вершкове масло, додаємо до олії овочі, кмин і смажимо, приблизно 5 хвилин.

    Крок 3: додаємо 150 грам капусти і вливаємо бульйон. Доводимо до кипіння і варимо 20 хвилин.



    Крок 4: обсмажуємо залишилися 150 грам капусти до золотистого кольору.

    Крок 5: знімаємо суп з вогню і подрібнюємо блендером. Додаємо сметану, розмішуємо і відправляємо знову на вогонь. Доводимо до кипіння і вимикаємо.

    Крок 6: подаємо суп з пряженою капустою, сметаною і зеленню. Приємного апетиту!

    Рекламний блок

    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок